Pagini

joi, 3 aprilie 2014

Schimbarea mea în bine

       A sosit primăvara, anotimul renaşterii şi al schimbărilor. Şi o dată cu ea a sosit timpul ca eu să fac o schimbare foarte importantă pentru sănătatea organismului meu, deoarece fără sănătate totul este egal cu zero în viaţa unui om. De aceea la începutul fiecărei primăvari eu încep un program de detoxifiere a organismului. De ce? Fiindcă organismul după o perioada grea de iarnă este slăbit, datorită faptului că pe timp de iarnă este privat de vitamine şi minerale. Recunosc că în sezonul rece uneori fac exces în privinţa consului de carne, şi din această cauză  suprasolicit ficatul şi sistemul digestiv. Mă simt mereu obosită, slăbită, ceea ce înseamnă că organismul are nevoie urgent de un program eliminare a toxinelor din corp, acum la început de primăvară, când au loc modificări în organism datorită schimbărilor climatice. A venit timpul să fac o schimbare în bine, pentru a-mi recăpăta energia de care am nevoie pe tot parcursul zilei. De aceea am decis ca în acest program de detoxifiere să folosesc nişte produse pe care le-am descoperit căutând pe net o cură de detoxifiere. Sunt nişte produse speciale ce se bazează pe chelatori naturali şi  se găsesc în magazinul online tian.ro.



 Unul dintre produsele pe care vreau să-l folosesc se numeşte Fibropect Chisel şi îl voi folosi pentru a mă ajuta să îndepărtez metalele grele din organism şi izotopii radioactivi.
Datorită acestui produs natural  îmi voi putea creşte imunitatea, îmi voi stimula digestia şi îmi voi normaliza microflora intestinală, ceea ce va fi benefic pentru organismul meu. Fiind un produs îmbogăţit cu  pectina universal Lemon Prune va avea juca un rol important în procesul de detoxifiere al organismului, iar eu  mă voi putea bucura de sănătate. 



Un alt produs pe care îl voi cumpăra pentru a-mi curăţa ficatul de toxine este Fitoceai pentru-ficat cu silimarina. Acest ceai este un supliment dietetic bogat în acid glicirinic, flavonoide, taninuri şi antrachinonă ce se găsesc în ingredientele active ale  acestui produs. Dintre ingredientele active fac parte armurariu, imortela, sunătoarea, melissa officinalis, troscot, chimen, mătasea de porumb. Este un ceai care consumat în cură de 3-4 săptămâni, dimineaţa şi seara, normalizează tractul gastro-intestinal, curăţând intestinul şi eliminând în mod eficient toxinele din organism. 
Mă bucur foarte mult că am descoperit magazinul Tian.ro, de unde îmi pot procura produsele necesare pentru cura mea de detoxifiere din această primăvară. De abia aştept să fiu plină din nou de energie şi să mă bucur de acest minunat anotimp, aşa cum se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu