Pagini

marți, 28 ianuarie 2014

Un cadou preţios, pentru cea mai preţioasă fiinţă, Mama

E iarnă, totul în jur e alb, dar trist şi rece, dar timpul nu stă-n loc deloc, el zboară cu repeziciune, aşa că mâine poimâine, vine frumoasa şi mult aşteptata primăvară. Şi odată cu ea vine şi 8 Martie, ziua în care fiecare dintre noi are ocazia să o sărbătorească pe cea mai preţioasă fiinţă din viaţa noastră, Mama. Pentru mine această zi este una specială, una în care îmi place să-i dăruiesc ei, Mamei mele, un cadou la fel de preţios ca şi ea. De aceea pentru a o răsfăţa cum se cuvine cu cel mai potrivit cadou, îmi place să mă uit după el din timp. Şi uite că tot căutându-l pe net, am dat de cadoul preţios pe magazinul online de bijuterii BePrecious. Este magazinul  parcă special  creat pentru cea mai preţioasă fiinţă, mama, cea datorită căreia am apărut pe-această lume, cea care m-a învăţat să fac primii paşi şi să rostesc cel mai sfânt cuvânt, mama
Este magazinul care mă va ajuta să-i ofer în dar o frumoasă bijuterie din argint cu pietre preţioase precum acest Set Sublime cu safire, un set creat cu pasiune din dragoste pentru tot ce-i frumos şi preţios. Acest set minunat este din argint 925, placat cu 3 microni de rhodiu, diamante albe montate pe spirală şi  pietre veritabile. 
Va fi un cadou sublim care îi va pune în valoare frumuseţea, gingăşia şi delicicateţea, ori de câte ori îl va purta. 
Sunt foarte fericită că magazinul online BePrecious, îmi dă posibilitatea să-i fac cu mare drag, un cadou preţios celei mai preţioase fiinţe din viaţa mea. Anul acesta ziua Mamei va fi una şi mai specială decât cele din anii precedenţi, deoarece ştiu că acest cadou va fi unul pe care mama îl va preţui şi cu care se va mândri. Şi ce poate fi mai frumos decât să ştii că ceea ce tu dăruieşti din toată inima, face ca ochii celei care primeşte darul tău să strălucească de fericire?  Îmi place BePrecios pentru că mă ajută să o fac pe mama fericită.