Pagini

luni, 23 februarie 2015

De ce și cum să consumăm fulgi de porumb

Se spune că sănătatea nu e totul,  dar fără sănătate totul e nimic. Din acest motiv,  trebuie să facem orice ca să ne protejăm sănătatea cât de mult putem. Unul dintre mijloacele prin care noi ne putem proteja sănătatea este adoptarea unei alimentații sănătoase, bogată în vitamine, calciu, fier. Cu cât vom mânca mai multe alimente naturale bogate în vitamine, minerale, cu atât vom avea posibilitatea să ne bucurăm de sănătate.
Ce consumați voi la micul dejun? Consumați fulgi de porumb? Nu? Păcat. De ce? Fiindcă fulgii de porumb sunt bogați în vitamina A, B, C, D și  E. , minerale, calciu, fier și odată consumați dimineața la micul dejun vă vor ajuta să vă bucurați de o zi plină de energie. 
V-ați săturat să îi consumați fulgi de porumb cu lapte? Dar cine vă spune că trebuie să îi consumați doar cu lapte? Puteți face tot felul de combinații. 

Cu ajutorul fulgilor de porumb puteți prepara dulciuri delicioase. Ce ziceți de un tiramisu cu fulgi de porumb? Dar de batoane de cu fulgi de porumb? Sună bine, nu-i așa? Dacă vă plac recomandările mele, vă sfătuiesc să încercați să faceți și o tartă cu vanilie și cu fulgi. Însă înainte de desert ar fi indicat să faceți niște șnițele cu brânză și fulgi de porumb, care ar ieși crocante și foarte gustoase. Dacă vă plac fructele de mare, puteți încerca să faceți și scoici saint jacques cu fulgi. 
Pentru a putea prepara astfel de rețete gustoase vă recomand să cumpărați fulgi de porumb de la Rommac. De ce tocmai pe aceștia? Deoarece acești fulgi sunt fabricați din cereale atent prelucrate cu o valoare nutritivă deosebită. Tehnologia folosită în producerea lor nu  alterează sub nicio formă calitatea naturală a boabelor de porumb. Fulgii de porumb sunt foarte fragezi și se înmoaie rapid în lichide. Ei sunt alegerea perfectă pentru un mic dejun, prânz sau cină bogate în vitamine, fier, calciu. Așa că vă urez spor la cumpărături și apoi la gătit!