Pagini

sâmbătă, 7 iunie 2014

Un cadou frumos de la Karla.ro

În prima zi de paşte deşi am vrut să stau departe de blogosferă nu am putut, aşa că am scris un articol pentru campania lansată de Karla.ro, un magazin online cu îmbrăcăminte pentru noi reprezentantele sexului frumos. Şi spre surprinderea mea în urma scrierii articolului am câştigat un produs de pe site-ul lor. Fiindcă am avut posibilitatea să ne alegem produsul, eu mi-am ales Salopeta Agnes, întrucât îmi plac foarte mult salopetele. Apoi am aşteptat curioasă să sosească coletul.                                                                                                    
Acesta a sosit zilele trecute şi tare mi-a plăcut.  Am vrut să o îmbrac pentru a ieşi într-o seară în oraş, dar având în vedere că vremea zilele astea nu prea a ţinut cu mine, am aratat ocazia deocamdată de a mă lăuda cu ea. Dar nu-i nimic mă pot lăuda cu ea şi în lumea virtuală. Aşa-i că e frumoasă? Ce-i drept am avut noroc, a fost să fie a mea. 
Este o salopetă pe care voi purta cu drag la o ieşire seara în oraş sau chiar la o petrecere. Cred că este foarte potrivită pentru o ieşire seara în oraş cu prietenii sau chiar la o mică petrecere.
 Deşi nu am ieşit nicăieri încă îmbrăcată cu ea, am probat-o şi-mi vine foarte bine, se potriveşte perfect stilului meu vestimentar. Este o salopetă pe care o voi purta cu mare plăcere ori de câte ori voi avea ocazia. Sper să se întâmple acest lucru cât de curând. Dragelor vă recomand să o vizitaţi pe Karla, deoarece în lumea ei virtuală veţi găsi produse foarte frumoase pentru orice ocazie aţi avea. Sunt sigură că datorită Karlei veţi reuşi  să fiţi în pas cu moda şi să atrageţi atenţi asupra voastră. Eu abia aştept să o  îmbrac cu prima ocazie şi să văd care va fi reacţia celor din jurul meu. Sunt sigură că le va plăcea. Spor la cumpărături vă doresc!
                                          Mulţumesc Karla pentru acest cadou frumos!