Pagini

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Compania DDD vs gândacii din bucătăria mea

Ador să gătesc, ador să stau în bucătărie ore întregi şi să îmi las imaginaţia să zboare, iar mâinile mele să creeze preparate care mai de care mai interesante. Ador gastronomia de 11 ani, de când viaţa a decis că trebuie să renunţ să mai fiu copilul răsfăţat de părinţii, care considera că dacă gătesc părinţii, el de ce să o facă. Se spune că nevoia te învaţă, iar ceea ce se spune este foarte adevărat, căci atunci când m-am aşteptat mai puţin, viaţa mi-a dat o lecţie pe care nu am să o uit niciodată, şi pentru care îi mulţumesc în fiecare zi. Viaţa m-a trimis departe de părinţii, iar eu fost pusă în faţa faptului împlinit: Îţi găteşti sau...îţi cumperi din magazin produse care îţi displac şi care sunt  şi  nesănătoase.
Am ales să gătesc şi am descoperit cu mare satisfacţie că este absolut minunat să găteşti, şi mai ales să mănânci preparate făcute de tine. Am fost foarte mândră de mine, şi după ce am revenit pe meleagurile natale, am început să gătesc cu mare, mare plăcere. Bucătăria a devenit în scurt timp locul meu de relaxare, locul în care uit de toate, în care nu mai există stres, oboseală, ci doar o mare plăcere de a crea tot felul de preparate care mai de care mai gustoase şi mai interesante. Şi fiindcă e un loc în care eu creez, şi îmi găsesc astfel liniştea, ţin foarte mult la bucătăria mea. De aceea  mă străduiesc să arate impecabil şi să nu fie niciodată invadată de musafiri nepoftiţi precum sunt gândacii, din nefericire însă nu tot ceea ce îmi doresc mi se şi îndeplineşte. Aşa că bucătăria mea atunci când mă aştept mai puţin, când sunt în plin proces de creaţie a vreunui preparat delicios precum această plăcintă cu brânză, apar groaznicii gândaci de bucătărie.

Sunt nevoită să mă opresc din ceea ce fac şi să încerc să-i omor cu ce apuc. Ce ceea ce nu am ştiut eu până acum însă, este faptul că nu trebuie să mă mai chinui eu să îi distrug, fiindcă că există  experţi în combaterea gândacilor de bucătărie, nişte insecte îngrozitoare care nu ce căuta în bucătăria mea mult iubită. Aceşti experţi fac parte din Compania DDD, o firmă specializată în deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie. 

Am aflat de ei căutând pe google ceva care să mă ajute să scap de gândacii de bucătărie, şi aşa am dat de site-ul lor 0219662.ro, de unde am aflat că această firmă cu experienţă în domeniu, dispune de aparatură de ultimă generaţie şi de tehnologii din cele mai recente, astfel încât pot efectua cele mai eficiente tratamente. Mai mult decât atât se gândesc mereu la protejarea mediului şi oferă tratamente personalizate şi cele mai eficiente soluţii pentru toate tipurile de dăunători. Pe tot parcursul  procesului de dezinsecţie, specialiştii DDD colaborează cu proprietarul mai ales în timpul celor trei activităţi critice(evaluarea situaţiei, implentarea şi monitorizarea soluţiilor) care ajută la menţinerea dăunătorilor la locul lor. Sunt exact oamenii de care am nevoie pentru a scăpa de gândacii de bucătărie. Sunt sigură că împreună cu specialiştii DDD voi scăpa de îngrozitorii gândaci foarte uşor şi rapid, bucătăria mea va arăta impecabil, iar preparatele mele delicioase vor fi în siguranţă. Cu mare plăcere le voi savura împreună cu cei dragi şi de ce nu şi cu cei care mă vor scăpa de dăunători. Să trecem la treabă!