Pagini

joi, 17 aprilie 2014

Un corp frumos şi sănătos cu produsele Nutrivita

     Întotdeauna mi-am dorit să arăt bine, să fiu slabă, dar să mă bucur şi de sănătate. Căci nu-i aşa orice femeie îşi doreşte să arate cât mai bine? Dar ce să ne facem cu atâtea produse apetinsante care au apărut acum pe piaţa, cum să le rezistăm? Sunt o pofticioasă recunosc,  şi-mi este greu să mă abţin la a mânca ceva dulce mai ales, precum ciocolata sau biscuţii. Nu rezist tentanţiilor, spre bucuria kilogramelor mele care se aşează frumos pe corpul, fără nicio jenă. Până acum ceva timp în urmă mi-a fost tare greu să lupt cu ele, dar atunci când m-am aşteptat mai puţin am primit un ajutor neaşteptat din partea unor produse dietetice şi bio de la Gerlinea.  Gerlinea m-a provocat să lupt împotriva kilogramelor mele împreună cu produsele sale de slăbire, şi cum mie îmi plac foarte mult provocările, am acceptat imediat. Astfel că pe parcursul a 6 zile cu voinţă şi multă hotărâre am luptat  împreună cu  produse cu continut redus de zahar, sare si grasimi, precum batoanele de ciocolată cu gust de caramel sau cocos,  împotriva kilogramelor mele.

Nu mi-am închipuit că ciocolata şi biscuiţii îmi pot deveni aliaţi în lupta cu kilogramele,  dar iată că m-am înşelat, şi acele produse la care nu mă aşteptam, au fost cele care m-au ajutat să slăbesc frumos şi sănătos. Se spune că sănătatea nu este totul, însă fără sănătate totul este nimic, astfel că întotdeauna trebuie să ne gândim înainte de toate la sănătatea noastră. În cazul produselor Gerlinea însă nu este nevoie, fiindcă produsele Gerlinea pentru slăbire sau pentru managenentul greutăţii corporale sunt astfel create încât să te ajute să slăbeşti sau să îţi menţii silueta, dar mai ales să îţi menţii sănătatea.

A fost extrem de uşor să slăbesc cu Gerlinea şi o reală plăcere să înlocuiesc micul dejun cu batoane de ciocolată. Sunt delicioase, săţioase şi foarte sănătoase. În fiecare dimineaţa după micul dejun m-am simţit plină de energie şi de bună dispoziţie fiindcă mâncam şi slăbeam.
Dacă încă nu aţi încercat aceste produse mi le recomand cu mare drag, şi pentru a intra în posesia lor tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe nutrivita.ro, site-ul pe care găseşti produsele naturale pentru un corp frumos şi sănătos.


Eu le-am încercat atât la micul dejun, cât şi ca gustare între mese, când am savurat delicioşii biscuiţi cu vanilie şi lămâie. Au un gust atât de bun, încât nu îţi doreşti altă gustare între mese. Sunt biscuiţi hipocalorici, bogaţi în proteine, cu vitamine şi minerale şi îţi asigură energia de care ai nevoie pentru o zi perfectă. Aşa-i că vi s-a făcut poftă? Dacă da, ştiţi unde îi puteţi găsi, sunt doar la un click distanţă de toţi cei care vor să mănânce sănătos şi să aibă şi o siluetă de invidiat.

Cu astfel de produse puteţi încheia ziua minunat cu cină formată dintr-un shake de ciocolată preparat cu lapte de degresat, o salată uşoară şi un fruct. Este un meniu bogat în proteine, dar slab în calorii, ce te ajută să fii mereu în formă.
Aşa că dacă vreţi să aveţi un corp frumos şi sănătos apelaţi cu încredere la produsele Nutrivita, aşa precum am făcut eu. De ce? Fiindcă cu Nutrivita şi Gerlinea slăbeşti aşa cum vrei.