Pagini

joi, 26 februarie 2015

Bani pe net

Trăim vremuri grele, oricât de mult muncim,  banii nu sunt niciodată de ajuns. Acum îi ai, acum nu-i ai. De aceea un ban în plus este întotdeauna foarte binevenit. Vă spuneam în articolele precedente că o posibilitate de a face un ban în plus este crearea unui blog. Prin intermediul articolelor scrise pe blog,  putem câştiga, atât bani, cât şi tot felul de premii interesante participând la tot felul de competiţii de blogging. 
Eu câştig bani din blog deja de 2 ani de zile şi mă mândresc cu asta. Am recomandat multor persoane să se apuce de blogging, dar nu tuturor le place să scrie. E firesc, sunt foarte diferiţi unii de alţii. Fiecare face în viaţă ce îi place. 
Având în vedere că eu sunt zi de zi în contact cu mediul online, am şansa să aflu fel de fel de informaţii interesante. Zilele trecute am aflat de o nouă posibilitate de a câştiga bani online. Am aflat că se pot câştiga bani online prin monetizare trafic romanesc. Se poate monetiza traficul românesc prin intermediul platformei T.co.ro
T.co.ro este un serviciu de monetizare a link-urilor şi a traficului care este generat în acest fel. Se pot câştiga bani în acest fel dacă vă înregistraţi în sistem şi creaţi link în sistem, apoi îl promovaţi pe internet cu scopul de a le trimite vizitatori. Se pare că aceasta este cea mai simplă metodă de a câştiga bani online şi, nu este necesar ca cei care se înregistrează să aibă blog. Această platformă oferă cotaţii mai bune decât sistemele internaţionale pentru vizitatori din România.
Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a câştiga bani în acest fel,  este să promovaţi link-uri către subiecte interesante pe care le găsiţi pe reţelele de socializare în care sunteţi activi.  Spor la câştigat un ban în plus vă doresc!