Pagini

vineri, 25 aprilie 2014

BePrecious, tărâmul bijuteriilor preţioase

Potrivit adepţiilor teorii reîncarnării, sufletul unui om după ce părăseşte trupul se poate reîncarna. Dacă ar fi să mă iau după această teorie, cred că în viaţa sau în vieţile anterioare, am fost tot femeie, dar am trăit pe undeva prin India, acolo unde pentru femei,  bijuteriile au rol extrem de important în viaţa de zi cu zi, reprezintă însăşi esenţa frumuseţii şi feminităţii lor. Femeile indiene   au o frumuseţe aparte  datorită bijuteriilor preţioase pe care le poartă, dar şi datorită vestimentaţiei deosebite, care mă atrage nespus mult. Bijuteriile fac parte permanent din viaţa lor, acestea  fac parte din dota fiecărei fete pe care o primeşte de la tată atunci când se mărită, indiferent dacă sunt bogate sau sărace. Nu există femeie indiană care să nu aibă o colecţie deosebită de bijuterii. 
Acestea trăiesc într-o lume fascinantă ce mă atrage într-un mod pe care mi-e greu să-l explic în cuvinte, de aceea atunci când pentru prima dată am îmbrăcat  o rochie specific indiană, am simţit că mă regăsesc întru totul în acest stil de îmbrăcăminte. Din acel moment stilul oriental a devenit stilul meu preferat de îmbrăcaminte, la care accesorizez întotdeauna bijuterii adecvate, bijuterii preţioase pe care le găsesc mereu în magazinul online BePrecious.ro, un magazin dedicat frumuseţii şi femeilor care îşi doresc să poarte în orice ocazie bijuterii cu totul speciale. BePrecious este tărâmul în care îmi permit să visez şi să-mi  imaginez că sunt  îmbrăcată  într-un superb sari şi port  bijuterii din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase, precum această superbă pereche de Cercei lungi cu Ametiste şi Topaz, şi Inelul cu Ametiste.



Sursă foto: haoss.org





Este o ţinută cu totul aparte, rafinată care îţi pune în valoare frumuseţea şi feminitatea şi care atrage toate privirile asupra ta. Mă şi văd purtând-o cu mare bucurie şi mândrie, fiind conştientă de frumuseţea sa şi a bijuteriilor preţioase pe care le găsesc oricând pe tărâmul BePrecious.  Ce vis frumos, un vis pe care îl am de fiecare dată când păşesc pe tărâmul bijuteriilor preţioase. Din păcate visul nu ţine o veşnicie şi odată trezită din el, încep să-mi aleg de pe beprecious.ro, de fiecare dată,  o altă bijuterie minunată pe care o port cu mare plăcere nu la un sari, aşa cum tare mi-aş dori,  ci la  o rochie elegantă tot cu influenţe orientale, ce mă face să mă simt specială, aparte.  Ştiu că de fiecare dată când mă îmbrac în acest fel atrag atenţia asupra mea, dar cred că se întâmplă acest lucru nu datorită rochiei, ci  datorită frumoasele bijuterii BePrecious care  strălucesc, parcă dorind să atragă atenţia asupra faptului că eu ştiu întodeauna să aleg ceea ce mi se potriveşte de minune, un stil vestimentar special, accesorizat cu bijuterii rafinate şi de bun gust, bijuterii ce sunt dedicate frumuseţii.





Dragă femeie, te invit să păşeşti pe tărâmul bijuteriilor BePrecious, aşa precum am făcut şi eu,  pentru a te simţi cu adevărat frumoasă, apreciată, răsfăţată şi preţioasă.