Pagini

marți, 24 martie 2015

Promovare prin email marketing

Vă doriţi o promovare online ca la carte?  Atunci vă recomand să apelaţi la Social Media Agency care vă pune la dispoziţie un serviciu de promovare foarte eficient, şi anume cel de email marketing. Prin intermediul acestui serviciu se vor transmite  newslettere şi email-uri publicitare la utilizatorii înregistraţi în bazele  de date ale agenţiei, baza de date cu persoane juridice pe judeţe, email template-uri personalizate, statistici complete, retargeting.
De ce să ageţi o astfel de promovare? Fiindcă prin intermediul acestui serviciu agenţia va trimite email-ul vostru publicitar companilor din baza lor de date. Datorită datelor pe care Agenţia vi le va trimite, veţi şti care dintre utilizatorii care au primit emailul, l-au deschis şi l-au citit. Este interesant, nu-i aşa? Prin acest serviciu aveţi şansa ca ofertele voastre să fie cunoscute foarte rapid şi uşor de diferiţi utilizatori. 




Potrivit contractului pe care îl veţi semna cu agenţia, aceasta va trimite 10000 de email-uri utilizatorilor din baza lor date. Email marketing este unul dintre cele mai eficiente servicii de promovare online pe care vi-l recomand, deoarece prin intermediul unui astfel de serviciu eşti sigur că un număr mare de oameni au aflat de ofertele voastre.
Trăim într-o perioadă în care cred că printre primele lucruri pe care le facem cu toţii dimineaţa, este să ne verificăm email să vedem ce mesaje am primit. Spre deosebire de Facebook Marketing sau Google Marketing, Email Marketing dă posibilitatea unui număr mare de oameni să afle în fiecare yi cele mai interesante oferte ale voastre. 
Este foarte simplu şi foarte rapid. Încheiaţi contract cu agenţia, concepeţi anunţul publicitar şi îl trimiteţi agenţia. De transmiterea lui oamenilor se va ocupa agenţia, şi astfel se va afla în foarte scurt de ceea ce voi aveţi de oferit celorlalţi. De aceea vă recomand să nu mai staţi pe gânduri şi să apelaţi la serviciul de email marketing pentru a vă face cunoscute ofertele. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu